Mândruța este reprezentarea femeii actuale, în ADN-ul căreia tradiția și modernul se contopesc. Ea s-a născut din nevoia de a oferi lumii fragmente de natură, de artă, de port popular, cu iz de nostalgie.

Suntem Oana și Alina, două surori din Inima Bucovinei, iar inspirația noastră este locul din care provenim, Țara Dornelor. În această zonă încărcată de emoție și pasiune pentru artă, aerul e tare și vântul șuieră mereu printre brazi, iar creativitatea a crescut odată cu noi în acest spațiu de poveste.

Produsele noastre sunt realizate 100% manual, din lut polimeric, sunt unice sau în serie limitată. Ne place să amestecăm culorile pentru a crea produse cât mai spectaculoase. În afară de alb și negru, nicio culoare nu este utilizată așa cum vine ea în pachețel. Știm cât de important este să porți ceva la fel de unic ca tine!

Am început activitatea în 2009, iar pe parcursul acestor ani am dobândit experiențe în ale antreprenoriatului și ne-am șlefuit talentul artistic. Detaliile sunt cele mai importante, iar prin fiecare piesă creată sperăm să simțiți și voi nostalgia, pasiunea și dragul.